Om Åmli

Om Åmli

Åmlikaker er det lille bakeriet i skogen med røtter tilbake til 1999. Vi ligger i en vakker og stille bygd mellom hav og fjell i Aust-Agder. Her hos Åmli tror vi på ferske, rene råvarer og tradisjonsrikt håndverk.

Fabrikken vår ble startet av gründer Kjell Myhren som opprinnelig ønsket å satse på produksjon av tradisjonsrike julekaker. Siden den gang har vi stadig lansert nye produkter både innen ferskbakst og småkaker.

Mest kjent er vi kanskje for våre tradisjonrike pannekaker, der vi faktisk er norges største leverandør til dagligvarehandelen. Det produseres 25 millioner pannekaker på Åmli hvert år!

I tillegg bakes det store mengder småkaker, julekaker, sveler, vafler og omletter for å nevne noen. Vi ønsker også å ha fokus på å utvikle sunne produkter, og tilbyr fullkornspannekaker som kan nytes med ekstra god samvittighet.

Vi legger vekt på å skape gode bånd til tettstedet Åmli og er stolte av å kunne produsere kortreist mat av høyeste kvalitet. I våre produkter finner man kun naturlige og ekte råvarer fra noen av norges største og mest kjente leverandører.

Derfor kan vi med stolthet si: “Smaker det som hjemmelaget – er det fra Åmli”

Følg oss gjerne på Facebook. Her deler vi både stort og smått fra hverdagen i vårt lille bakeri, og legger jevnlig ut konkurranser der man kan vinne flotte premier!